Ajándékutalvány

A tandemugrás ára kedvezőbb, mint gondolnád!

okt 31, 2023 | Tandemugrás árak

A tandemugrás egy olyan élményt nyújt, amely a legtöbb ember bakancslistáján szerepel: a szabadesést.

A tandemugrás során a résztvevő egy képzett ejtőernyős instruktorral ugrik ki egy repülőgépből, majd élvezi a szabadesést, mielőtt az ejtőernyő kinyílik, és lassan leereszkednek a földre. A tandemugrás magában foglalja a szabadság érzését, a csodálatos kilátást és egy irdatlan nagy adrenalinlöketet, így nem meglepő, hogy egyre népszerűbb szabadidős tevékenység.

Mi is pontosan a tandemugrás?

A tandemugrás az ejtőernyőzés egyik változata, amely egy képzetlen személy számára is lehetővé teszi, hogy egy speciális ejtőernyővel, egy ejtőernyős instruktor segítségével megtapasztalhassa az ejtőernyőzést. Azok számára fejlesztették ki, akik még sosem próbálták az ejtőernyőzést, vagy nincs elég tapasztalatuk az önálló ugráshoz.

A tandemugrás ára

A tandemugrás ára változhat a helytől és az ajánlott extráktól függően, de általában egyáltalán nem drága, főleg, ha az élményt vesszük alapul. A költségek több tényezőtől függnek, és érdemes körültekintően megfontolni, mielőtt elköteleznénk magunkat az ugrás mellett.

Sokan szeretnék rögzíteni az ugrásukat, ez azonban plusz költséggel jár, és az ár akár jelentősen is megemelkedhet a dokumentálás miatt. Nálunk például négy kategória létezik, a felvétel nélküli, a fotókkal dokumentált, a fotókkal és kézi kamerával is dokumentált, valamint a kézi és külső kamerával is dokumentált tandemugrás.

A tandemugrás ára nálunk 60 és 90 ezer forint között mozog attól függően, hogy milyen dokumentálással szeretnél ugrani.

tandemugrás árak

Miért érdemes kipróbálni a tandemugrást?

A tandemugrás egy olyan élmény, amelyet sokan életre szóló kalandként értékelnek. A következő okok miatt érdemes lehet Neked is kipróbálni:

Adrenalinbomba és a szabadság érzése: A tandemugrás egy olyan élmény, amely a szabadság érzésével ajándékoz meg. Az ugrás pillanatában a problémák és a mindennapi stressz elfelejtődik, és csak a pillanat élvezete marad.

Csodálatos kilátás: Az ejtőernyős ugrás lehetőséget nyújt arra, hogy élvezd a lenyűgöző kilátást. A természet szépsége és az alant elterülő táj varázslatos élményt nyújt.

Bátorság: A tandemugrás megtapasztalása bátorságot és önbizalmat adhat. Sokan az ugrás után új perspektívából néznek az életükre, és nagyobb kihívásokat mernek vállalni.

Megosztható: A tandemugrás különleges élmény, amit megoszthatsz a barátokkal és a családtagokkal.

A saját határaid feszegetése: Az ejtőernyős ugrás lehetőséget ad a határaid feszegetésére és a komfortzónádból való kilépésre. Az ugrás után sokan rájönnek, hogy sokkal többre képesek, mint amit korábban gondoltak, és ez rád is igaz lehet!

tandemugrás árak

Hogyan készülj fel a tandemugrásra?

A tandemugrás előtt fontos megfelelően felkészülni; néhány tipp, amelyek segíthetnek:

Válassz megfelelő időpontot: Válassz olyan időpontot az ugrásra, amikor jól érzed magad, és nincs stressz a munka vagy más kötelezettségek miatt sem.

Viselj kényelmes ruházatot: Viselj kényelmes és időjáráshoz megfelelő ruházatot az ugrás napján. Az instruktor elmondja, hogy milyen ruházatot ajánl az ugráshoz.

Készülj fel a várakozásra: Az ugrás előtt hosszabb várakozás is előfordulhat, mivel az időjárás bármikor közbeszólhat.

Maradj nyugodt és nyitott: Az ugrás előtt ne félj megkérdezni az instruktortól, ha bármi foglalkoztat az ugrással kapcsolatban, de a legfontosabb, hogy maradj nyitott az élményre, és élvezd minden pillanatát.

Felkeltettük az érdeklődésedet, és szívesen kipróbálnád a tandemugrást? Fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by