Ajándékutalvány

Tartasz a tandemugrástól? Ne tedd!

aug 30, 2023 | Tandemugrás, Tandemugrás árak

A tandemugrás igazi életigenlőknek való műfaj. Ha Te is szeretnéd kipróbálni, de aggódsz egy picit, most segítünk eloszlatni minden kételyed!

Bár azt szokták mondani, hogy az életet élményekkel kell megtölteni, azon sem lepődünk meg, ha még nem tudtad rávenni magad, hogy belevágj. Mégiscsak arról van szó, hogy 3500 méteres magasságból ugrasz ki egy mozgó repülőből, mi mégis szeretnénk meggyőzni, hogy ne hagyd ki, egyszerűen azért, mert előre tudjuk, hogy imádni fogod. Miért vagyunk ebben olyan biztosak?

Adrenalinbomba és flow élmény

Kezdjük is mindjárt egy kis biológiával, hiszen hidd el, a szervezeted gondoskodik arról, hogy igazán élvezd a tandemugrást. Stresszhatásra adrenalintermelés a válaszreakció, ezzel együtt pedig endorfin szabadul fel, vagyis boldogsághormon tölt meg és gondoskodik arról, hogy eufórikus élményben legyen részed.

Volt már valaha flow élményed? Ez az az állapot, amikor annyira elmerülsz valamiben, hogy minden, ami körülvesz, elveszít a jelentőségét. Nem számít idő és tér, a problémáid pedig olyan messzire repülnek, hogy garantáltan nem érnek utol egy jó darabig, így végül egyetlen dolog érzés marad csak benned; az élet iránti szeretet.

A földet éréssel ráadásul csak a program ér a végéhez, a Te kalandod még korántsem, az agyad ugyanis ilyenkor kezd el igazán dübörögni. Az ejtőernyős tandemugrás hatására az lesz az érzésed, hogy szétfeszít a tettvágy, ami ugyan egy kis idő elteltével elmúlik, megmarad viszont a mérhetetlen büszkeség, hogy megcsináltad, ez pedig segít leküzdeni a hétköznapi akadályokat is.

Ejtőernyős tandemugrás

Mit tehetsz, hogy elűzd a félelmed?

Ha egyre inkább meggyőzve érzed magad, de azért még mindig ott motoszkál a fejedben, hogy ez vajon mennyire kockázatos, van néhány dolog, amit megtehetsz:

  • Ha körülnézel egy kicsit, hogy mennyi komoly baleset történt az utóbbi években, látni fogod, nincs okod aggodalomra. A tandemugrás olyan biztonságtechnikai háttérrel bír, amivel kevés hasonló dolog a világon.
  • Olyan élményről van szó, amiről nehéz negatív tapasztalatokat gyűjteni, és ha belepillantasz pár beszámolóba, Te is látni fogod, hogy csupa nagyszerű élménnyel gazdagodnak, akik belevágnak.
  • Tandempilóta nem lehet akárki, rengeteg tapasztalatra van szükség ahhoz, hogy valaki megkapja a pozíciót. Egy profi mindig biztosra megy és a váratlan helyzetekre is jól reagál, hogy Neked csak az élményre kelljen koncentrálnod.
Ejtőernyős tandemugrás

Ha kizárólag magadban bízol

Örök kételkedő vagy? Akkor azt ajánljuk, ne higgy senkinek és semminek, egyszerűen győzd meg saját magadat arról, hogy semmi okod aggódni. A félelmeidet ugyanis Te teremted ám, de az egészet akár meg is fordíthatod. Ha pedig eldöntöd, hogy minden rendben lesz, egész másképp fogsz állni a tandemugrás kérdéséhez és nem lesz több dilemma.

Hogy megnyugtasd magad a kihívásnak tűnő pillanatban, bevethetsz különféle légzőgyakorlatokat, de az is segít, ha megpróbálod ellazítani a tested. Az is egy relaxációs gyakorlat, hogy felidézel egy kedves emléket, egy szívedhez közel álló helyszínt vagy egy érzést, ami segít lecsillapítani egy kicsit az elmédet. Ha van egy saját gyakorlatod az ilyen helyzetekre, azt máskor is használni tudod.

Hogyan érzed magad, most, hogy ezt végig olvastad? Van kedved belevágni egy felejthetetlen kalandba, vagy érdekelne még néhány részlet? Itt, a honlapon minden tudnivalót megtalálsz, tájékozódhatsz a tandemugrás árakról, de szívesen megválaszoljuk a kérdéseidet is, ha kapcsolatba lépsz velünk. Ha pedig döntöttél, egyeztessünk időpontot, hogy szerezz egy új, fantasztikus élményt!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by