Ajándékutalvány

Részletek

Tandemugrás egy kicsit részletesebben

A tandemugrás bárki számára elérhető, aki szeretné megtapasztalni a szabadesés egyedülálló élményét, íme, a pontos részletek!

Az első és egyben legfontosabb tudnivaló, hogy minimum 1000 ejtőernyős ugrás, illetve komoly képzés után válhat valakiből tandempilóta, ami Számodra garantálja, hogy a tandempilótád magasan képzett és tapasztalt szakember, így teljes biztonságban élvezheted az ugrást. A gyakorlatban úgy néz ki a tandemugrás, hogy egy speciális hevederrendszerrel vagy rögzítve a tandempilótádhoz, és semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a szabadesés élményének.

Ha szeretnél belevágni abba a kalandba, amit az ejtőernyős ugrás jelent, fel kell venned velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Kérjük, az időpontfoglalást ne hagyd az utolsó pillanatra!

Ha nagyjából két hétre előre tervezel, rugalmasabban tudunk Számodra olyan időpontot adni, ami a leginkább megfelel Neked, a családodnak, a barátaidnak vagy illeszkedik az aznapi programotokhoz. Amikor elérkezik a megbeszélt időpont, találkozunk a repülőtéren, ahol munkatársaink fogadnak.

A felkészítésedet megelőzően egy extrémsport biztosítás adatlapját kell kitöltened a személyes adataiddal, ezért kérünk, hozd magaddal a személyes okmányaidat. Ezt követően kapsz egy ugróruhát és utashevedert, majd átfogó felkészítést. A tandempilótád és részletesen elmondja, mi fog történni, mire számíthatsz a tandemugrás alatt, végül ellenőrzi a felszerelésed.

A felkészítés keretein belül elgyakorolhatod az ugrás legfontosabb részeit, majd a saját kisfilmed első momentumaként egy gyors interjú következik és a repülőgép felé sétálva is megörökítjük számodra ezt a nem mindennapi eseményt.

Részletek
Tandemugrás

Az utolsó felszerelés ellenőrzést követően felszáll a gép, ami kb. 20 perc alatt el is éri a 4300 méteres kiugrási magasságot, ezalatt az idő alatt pedig tandempilótáddal még egyszer átbeszélitek a legfontosabb tudnivalókat.

Kicsivel a tandemugrás előtt a tandempilótád 4 darab, egyenként 2500 kg teherbírású csatoló taggal magához csatol, majd felveszitek a megbeszélt kiugrási pozíciót, és kiugrotok.

A szabadesést nagyjából 45 másodpercig élvezheted, közben természetesen végig forog a kamera. 1500 méternél kinyílik az ejtőernyő, amit korszerű felszereléseinknek köszönhetően alig fogsz megérezni, csak azt veszed majd észre, hogy minden lelassul. 7-8 percig élvezheted a lenyűgöző látványt, és ez idő alatt akár irányíthatod is az ejtőernyőt, ha szeretnéd. A tandemugrás végéhez közeledve átveszitek a helyes földetérési pozíciót, majd landoltok és újra talajt érezhetsz a lábad alatt.

A rendszeresen ellenőrzött felszerelés egy főernyőből, egy tartalékernyőből és egy biztosító készülékből áll, amiből az utóbbi arra szolgál, hogy automatikusan kinyitja a mentőernyőt, ha baj történne. Tandempilótáink folyamatosan fejlesztik magukat, ami szintén azt szolgálja, hogy az ejtőernyős ugrás minden egyes alkalommal biztonságos, nem utolsó sorban pedig élménydús legyen.

A tandemugrás nem igényel előzetes orvosi vizsgálatot, de van néhány alapvető kritérium, amelynek teljesülnie kell.

  • A felső korhatár 60 év,
  • 18 éves kor alatt pedig szülői hozzájárulásra van szükség.
  • A felső súlyhatár férfiak esetében 95 kg, hölgyeknél pedig maximum 85 kg lehet.

Nem átlagos testalkat esetén, sajnos figyelembe kell vennünk a magasságot is. Ez azt jelenti, hogy férfiaknál a 95 kg-hoz kell legalább egy 175 cm-es testmagasság, hölgyeknél pedig a 85 kg-hoz minimum 170 cm-es magasság szükséges. Nem tanácsos ugrani olyan egészségügyi problémák fennállása esetén, mint az epilepszia, szív- és érrendszeri betegségek, csontritkulás, illetve gerincbetegségek.

Ha felkészültél, nincs más hátra, lépj velünk kapcsolatba, és vágj bele az ejtőernyős ugrás izgalmas kalandjába!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by