Ajándékutalvány

Képzés

Ejtőernyős képzés a legmodernebb AFF programmal

Ejtőernyős képzés, melynek segítségével néhány nap leforgása alatt önálló ejtőernyőssé válhatsz!

A hagyományos képzési program már a múlté, a helyét egy sokkal hatékonyabb módszer vette át, ami nem más, mint a gyorsított szabadeső képzés (AFF, azaz Accelerated Freefall). Az AFF lényege, hogy egy teljesen személyre szabott oktatást biztosít, és az érdeklődők mindössze 3-4 nap alatt elvégezhetik a tanfolyamot. A modern ejtőernyős képzést a mi sportegyesületünk honosította meg, oktatóink hosszú évek tapasztalatával a hátuk mögött segítenek elsajátítani az önálló ugrás minden fortélyát. Nézzük, hogyan kell elképzelni egy ilyen képzést!

Az AFF módszer hatékonysága abban rejlik, hogy a tanulónak már az első ugrástól kezdve, szabadesés közben kell elvégeznie különböző feladatokat. Kezdetben két oktató kíséri a tanulót a levegőben, és kézjelekkel folyamatosan instruálják, hogy helyesen tudja végrehajtani a feladatokat. A későbbiekben már csak egy oktató segíti a tanulót, végül pedig az oktató jelenlétében és felügyeletével a tanuló végrehajtja az első önálló ugrását, ami egyben a vizsgaugrása is.

Képzés
Képzés

Ez az ejtőernyős képzés igény szerint folyhat párhuzamosan szélcsatornás repüléssel is, ami még gyorsabb fejlődést tesz lehetővé a tanuló számára. A tanfolyam során természetesen a felszerelés sem elhanyagolható tényező, ami nálunk a legkorszerűbb, speciálisan oktatási célra tervezett ejtőernyőt jelenti. Az ejtőernyős képzés felszerelésének a fő- és tartalékernyő mellett része egy olyan biztosító készülék is, ami szükség esetén automatikusan kinyitja a tartalékernyőt, így garantálva a tanuló biztonságát.

Az ejtőernyős képzés feltétele az orvosi alkalmasság, maga a tanfolyam pedig egy elméleti képzésből, valamint kilenc ugrási szint teljesítéséből áll és egy vizsgaugrással zárul. Abban az esetben, ha az egyik szint feladatait nem sikerült helyesen elvégezni, ismételni kell az adott szintet, saját költségen. A vizsgaugrást követően a tanuló egy alapfokú jogosítást kap, melynek birtokában a továbbiakban oktatói felügyelet mellett önállóan ugorhat.

Az ejtőernyős képzés költségei a következőképpen alakulnak:

Árak tartalmaznak minden költséget!

  • klub tagságit
  • ugrójegyeket
  • oktatók munkadíját

Elmélet : 100.000 Ft
1.szint   : 60.000 Ft
2.szint   : 60.000 Ft
3.szint   : 60.000 Ft
4.szint   : 60.000 Ft
5.szint   : 60.000 Ft
6.szint   : 60.000 Ft
7.szint   : 60.000 Ft
8.szint   : 60.000 Ft
9.szint   : 60.000 Ft

Összesen: 640.000 Ft

Tandemugrás

Ha felkeltette érdeklődésedet az ejtőernyős képzés, keress fel minket elérhetőségeink egyikén, és tanulj valami igazán vérpezsdítő dolgot velünk!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by