Ajándékkupon​

Tandemugrás Ajándékkupon a levegő kalandorainak!

A Tandemugrás Ajándékkuponnal egy igazán kalandos meglepetésben lesz része annak, akinek szánod az ajándékot! Itt van minden tudnivaló a tandemugrás kupon megrendeléséről!

A Tandemugrás Ajándékkupont nagyon egyszerűen meg tudod vásárolni. Nem kell hozzá mást tenned, csak az ajándékkupon menüpontra kattintani, ahol minden információt megtalálsz erről a lehetőségről. A kupon kiállításához és az érvényessé válásához szükségünk van pár alapvető információra a kedvezményezettről, tehát arról a személyről, aki majd kapja a Tandemugrás Ajándékkupont és Tőled is szeretnénk kérni pár adatot, aki a kupont megrendeli. Töltsd ki az üres rubrikákat, küldd el és mi a kuponmegrendelő alapján elkészítjük a Tandemugrás Ajándékkupont, névre szóló, színes, feliratozott, dekoratív változatban. Ezt elektronikusan továbbíthatod majd azon a bizonyos dátumon az ünnepeltnek vagy ki is tudod nyomtatni, hogy papír formában add át. Bármilyen méretben, formában ki lehet nyomtatni, utólag laminálható is a kupon.
   Ajándékkupon

  A Tandemugrás Ajándékkupon összegét alapvetően készpénzes fizetéssel tudod rendezni. Ilyenkor a felhasználáskor éppen érvényben lévő áron történik a teljesítés.  Abban az esetben, ha nem leszel a helyszínen az ugrás alkalmával, arra is van lehetőség, hogy előre átutald az utalvány árát. Ebben az esetben a kupont 2023 október végéig van lehetőség felhasználni! Sajnos, ha a kedvezményezett valamiért nem vállalja az ugrást, a pénzt nem fizetjük vissza, viszont bárkire átruházható az ajándék.

  Utaláshoz szükséges adatok: Kovács János EV 10918001-00000093-49730007 

  A közlemény rovatba az ugró nevét kell beírni! Átutalást követően a számlázáshoz szükségünk van az összeget átutaló személy nevére és címére, amit tandemcentrum@gmail.com email címre várunk. Nem természetes személyek esetében, átutalást csak külön egyeztetés alapján tudunk elfogadni!

  A Tandemugrás Ajándékkupon megrendelése előtt kérjük győződj meg arról, hogy akinek szánod a meglepetés ejtőernyős ugrást, megfelel a fizikai feltételeknek (életkor, testsúly, egészségi állapot)! Ha minden készen van, már csak az időpont van hátra! Áprilistól, novemberig, heti három napon át (péntek-szombat-vasárnap) várjuk a tandemugrókat a Kecskeméthez közeli reptéren!

  FOGLALÁS MENETE:

  Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

  Foglaláshoz szükséges adatok:

  Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
  Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
  Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
  Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
  A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

  Alapvető feltételek:

  Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
  Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
  15 és 60 év közötti életkor.
  megfelelő egészségi állapot
  (a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

  Bezárás
  Powered by