Ajándékutalvány

Tandemugrás kupon, ajándékutalvány​

Tandemugrás Ajándékkupon a levegő kalandorainak!

A Tandemugrás Ajándékkuponnal egy igazán kalandos meglepetésben lesz része annak, akinek szánod az ajándékot! Itt van minden tudnivaló a tandemugrás kupon megrendeléséről!

A Tandemugrás Ajándékkupont nagyon egyszerűen meg tudod rendelni. Nem kell hozzá mást tenned, csak az ajándékkupon menüpontra kattintani, ahol minden információt megtalálsz erről a lehetőségről. A kupon kiállításához és az érvényessé válásához szükségünk van pár alapvető információra a kedvezményezettről, tehát arról a személyről, aki majd kapja a Tandemugrás Ajándékkupont és Tőled is szeretnénk kérni pár adatot, aki a kupont megrendeli. Töltsd ki az üres rubrikákat, küldd el és mi a kuponmegrendelő alapján elkészítjük a Tandemugrás Ajándékkupont, névre szóló, színes, feliratozott, dekoratív változatban. Ezt elektronikusan továbbíthatod majd azon a bizonyos dátumon az ünnepeltnek vagy ki is tudod nyomtatni, hogy papír formában add át. Bármilyen méretben, formában ki lehet nyomtatni, utólag laminálható is a kupon.
   Ajándékkupon

  A Tandemugrás Ajándékkupon bárki számára ingyenesen elérhető ajándékozási forma, ami önmagában nem használható fizetési eszközként. Az utalvány vételárát készpénzes fizetéssel lehetséges rendezni az ugrás alkalmával, a felhasználáskor éppen érvényben lévő árakon. Fontos! Csak akkor kell kifizetni, ha ténylegesen megvalósul az ugrás. Amennyiben valamiért nem kerül beváltásra a kupon, utólag nincs semmilyen fizetési kötelezettség! Ellenben a 2022-2023-ban előzetes átututalással vásárolt kuponok beváltási ideje lejárt! A fel nem használt utalványok árát nem áll módunkban visszafizetni!

  Bankkártyát, szép kártyát, utazási csekket nem tudunk elfogadni!

  A Tandemugrás Ajándékkupon megrendelése előtt kérjük győződj meg arról, hogy akinek szánod a meglepetés ejtőernyős ugrást, megfelel a fizikai feltételeknek (életkor, testsúly, egészségi állapot)! Ha minden készen van, már csak az időpont van hátra! Áprilistól, novemberig, heti három napon át (péntek-szombat-vasárnap) várjuk a tandemugrókat a Kecskeméthez közeli Matkópusztai reptéren!

  FOGLALÁS MENETE:

  Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

  Foglaláshoz szükséges adatok:

  Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
  Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
  Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
  Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
  A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

  Alapvető feltételek:

  Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
  Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
  15 és 60 év közötti életkor.
  megfelelő egészségi állapot
  (a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

  Bezárás
  Powered by