Ajándékutalvány

Tandemugrást ajándékba minden életigenlőnek!

szept 29, 2023 | Tandemugrás, Tandemugrás ajándékkupon

A tandemugás nőknek és férfiaknak is szuper meglepetés, és akkor is értékes, ha várni kell rá. Felejtsd el a sablonokat, ajándékozz életre szóló kalandot!

Klassz ajándékkal készülni valakinek, aki kedves a szívünknek, bizony nem könnyű feladat. Ahogy közeledik az alkalom, napról napra csak jobban rástresszelünk a dologra, míg végül választunk valamit, ami nemhogy az ünnepeltet, de talán még minket sem győz meg igazán. Mi lenne, ha Te ezúttal elkerülnéd ezt a helyzetet, és olyasmit bújtatnál masniba, ami valódi élményt ígér, ráadásul Tőled is csak pár kattintásra van?

Igen, a tandemugrás ajándékutalványra gondolunk, amit Neked is szívből ajánlunk, bárkit is szeretnél meglepni. Tényleg bárkit.

Tandemugrást ajándékozni egy nőnek? Biztos jó ötlet?

Sokak szerint a hölgyek csöppet sem vágynak az izgalmakra és adrenalin olyasmi számukra, amit inkább messziről elkerülnek. Ez azonban hatalmas tévedés, sőt mi több, a nők biológiája szinte megkívánja az ilyen kalandokat, ugyanis az ő szerveztük bizonyos szempontból jobban reagál a stresszre, mint a férfiaké. Egyszerűen jobban alkalmazkodnak az ilyen szituációkhoz, a hidegvér pedig nagyon is jól tud jönni a tandemugrás alkalmával.

Ne feledd, hogy senkit sem szabad beskatulyázni anélkül, hogy előbb a mélyére néznél a dolognak! Hidd el, kimondva vagy kimondatlanul rengeteg nő épp arra vágyik, hogy végre bebizonyítsa, legalább akkora adag bátorság lakozik benne, mint férfitársaiban. Ha tandemugrást adsz ajándékba egy hölgynek, azzal nem csak egyszerűen egy emlékezetes kalanddal leped meg, hanem adhatsz egy kis extra löketet az önbizalmának is, ami mindenkinek jól jön néha.

tandemugrás ajándékba

A tandemugrásnál nincs vagányabb meglepetés egy férfinak!

Egy igazi adrenalinbombánál férfiasabb ajándék aligha létezik, és 3500 méteres magasságból kiugrani pontosan azt a kis extrát adja, ami életet visz a szürke hétköznapokba. A férfiak különösen szeretik bebizonyítani maguknak (és persze másoknak is), hogy le tudják győzni a félelmeiket, és a tandemugrás kétségkívül remek lehetőség erre. Az ő szervezetükre ráadásul erőteljesebben hat az adrenalin, ami hatalmas elégedettség érzést vált ki.

Ezen felül ne feledd, a tandemugrással járó pozitív stressz jótékonyan hat a teljesítőképességre és a koncentrációra, innen nézve pedig kifejezetten hasznos ajándék ez egy férfinak. Az élményfaktort persze ebben az esetben sem lehet félretenni, ebben a meglepetésben pedig abszolút benne van minden, ami emlékezetessé tehet egy fontos alkalmat; izgalom, egy nagy adag szabadság és persze egy csipet őrültség is.

tandemugrás ajándékba

Nem kopik az ajándék értéke, ha várni kell az élményre?

Legyen tehát nő vagy férfi, akit tandemugrással ajándékozol meg, ha az illető olyasvalaki, aki szeret igent mondani az életre, nyert ügyed van. Mindazonáltal mégiscsak furcsa lehet, hogy átadsz egy ajándékutalványt, viszont ha épp nincs szezon, a program csak hónapok múlva valósul meg. De tudod mit? Talán még jobb is így, hiszen egyrészt van idő lélekben felkészülni, másrészt hosszú ideig szövi át a mindennapokat a kíváncsiság és izgatottság. Valami különlegesre várni nem is olyan rossz érzés!

Onnan tudod, hogy egy ajándék telitalálat, ha alig várod az alkalmat, hogy átadd. Ha már a tandemugrás ajándékutalvány gondolatától is mosolyra görbül a szád és szinte látod lelki szemeid előtt, hogyan fog reagálni az ünnepelt, biztos lehetsz benne, hogy ezúttal szuper meglepetést eszeltél ki. Az egyetlen, ami kihívást jelenthet, hogy legközelebb felülmúld magad, de ez legyen a jövő gondja. Ajándékozásra és ugrásra fel!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by