Ajándékutalvány

Tandemugrás élményajándék, fiataloknak!

máj 26, 2022 | Tandemugrás ajándékkupon

Tandemugrás élményajándék fiataloknak. Legyél kreatív az ajándék kitalálásakor, ebben ránk maximálisan számíthatsz, keress minket!

Bizonyos ünnepek előtt óriási kihívást jelenthet kamasznak, vagy fiatal felnőttnek ajándékot vásárolni. Közülük egyeseknek szinte mindenük megvan, így jól át kell gondolni a meglepetést azért, hogy ne felesleges dolgot vegyen az ember az ünnepeltnek. Ilyenkor érdemes szabadjára engedni a fantáziát, és nem feltétlenül a tárgyi ajándékokban gondolni. Egy élmény sokkal nagyobb meglepetést okozhat a fiatalok számára, így célszerű ezen a területen tájékozódni. Amennyiben Te is szívesen meglepnéd fiatal rokonodat, barátodat egy felejthetetlen élménnyel, ajánljuk figyelmedbe a tandemugrást!

A tandemugrás élményajándék tökéletes választás, bármilyen ünnepre. Születésnap, ballagás, esetleg diplomaosztó? Nyugodtan gondolj ránk, és erre a lehetőségre, mert biztosan nem tévedhetsz. Ez egy igazán izgalmas program, ahol az adrenalin biztosan a csúcson lesz, az ugrás pillanata egy életen át kísérni fogja a fiatalt. A tandemugrás élményajándékkal formabontó lehetsz, erre biztos nem számít az ünnepelt. A fiatalok közül sokan kifejezetten értékelik az ilyen és ehhez hasonló meglepetéseket, az öröm biztos nem marad el az ünnepségen. Az ugráson profi szakemberek gondoskodnak arról, hogy minden rendben legyen, és a program valóban a boldog pillanatokról szóljon. A vendégek a legjobb kezekben vannak, a felszállás előtt felkészítésen esnek át a résztvevők, így semmilyen váratlan helyzet nem ronthatja el az ugrást. A tandemugrás élményajándék igazi fiatalos meglepetés, amivel meg lehet fűszerezni az ünnepeket.

A tandemugrás élményajándékkal különlegessé teheted a jeles alkalmakat. Honlapunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, az ugrás feltételeiről. A tandemugrás élményajándék korrekt áron elérhető nálunk. Ha kérdéseid lennének, keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by