Ajándékutalvány

Tandemugrás árak: élmény, ami minden pénzt megér!

dec 12, 2022 | Tandemugrás árak

Tandemugrás árainkért cserébe valóban felejthetetlen élményekben lehet részed. A részvétel minden pénzt megér, jelentkezz még ma a tandemugrásra!

Egyesek a megtakarításaik egy részét igyekeznek olyan programokra, utazásokra költeni, amelyek pluszt adhatnak hozzá a mindennapjaikhoz. A felejthetetlen élmények sokak számára minden pénzt megérnek, hiszen ezekre jól esik visszaemlékezni, és válik tőlük izgalmassá, örömtelivé az élet.

Ha az ember valódi izgalmakra vágyik, és szívesen kipróbálná magát extrém helyzetben is, érdemes a tandemugrással is számolni. Az ejtőernyőzés speciális formája igen közkedvelt program, nagyon sokan évek óta tervezik, hogy kipróbálják magukat a levegőben. Feszegetnék a határaikat, így komfortzónájukból kiléphetnének, amely által új dolgokat is megtapasztalhatnának saját magukról, testük és elméjük működéséről.

A tandemugrás árakért cserébe az emberek olyan élményekkel távozhatnak, amelyet például egyetlen kirándulás sem tudna biztosítani. Már az ugrás közben látott csodálatos panoráma minden pénzt megér, ilyen lenyűgöző tájképet igazán ritkán láthat az ember, és most végre testközelből is lehetősége van gyönyörködni.

A tandemugrás nagy előnye, hogy az ember nem egyedül ugrik, profi szakember hajtja végre az ugrást, a hozzácsatolt utasnak semmi más dolga nincs, csak élvezni az ugrást, és átadnia magát a határtalan szabadságnak. A levegőben páratlan érzések keríthetik hatalmába az ugrókat, amelyeket csak ritkán, vagy az életben egyszer élnek át egyesek.

A tandemugrásnál tehát ha az egyén kicsit bátortalan, nem kell aggódnia, mert a legjobb kezekben lesz a levegőben. Ezt az élményt nem szabad kihagyni, különösen akkor, ha az ember keresi a kihívásokat, és megteheti, hogy ilyen programokon részt vegyen.

Felkeltettük az érdeklődésedet, és szívesen kipróbálnád a tandemugrást? Jelentkezz bátran, honlapunkon minden fontos részletet megtudhatsz az ugrásról és a részvétel feltételeiről!

Ha kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by