Ajándékutalvány

Tandemugrás ajándékutalvány, avagy boldogsággal meglepni valakit

márc 27, 2023 | Tandemugrás ajándékkupon, Tandemugrás

Gondoltál már arra, hogyha tandemugrás ajándékutalvánnyal lepsz meg valakit, azzal szó szerint boldogságot ajándékozol? Ez nem marketing, hanem biológia!

Az ejtőernyőzés, ennélfogva a tandemugrás alapvetően az extrém sportok közé sorolható, és ezen a kategórián belül is dobogós helyen áll. Ide tartozik ugyanis minden, ami szokatlanul magas fizikai kockázatot jelent, az ejtőernyőzés pedig a maga kb. 120 km/órás sebességével és azzal, hogy a helyszín a levegő, határozottan az egyik legextrémebbnek mondható.

Aki ugrik, pontosan tisztában van azzal, hogy elméletben van kockázat, de azzal is, hogy tandempilóta csak képzett, tapasztalt ejtőernyősökből válik, a felszerelés pedig annyira jól van megtervezve, hogy a baleset lehetősége gyakorlatilag a nullával egyenlő. Azonban a szervezet stresszhatásnak értékeli az ejtőernyőzést, erre pedig úgy reagál, hogy adrenalint termel, és itt jön az érdekes rész!

Az adrenalinnal együtt a „boldogsághormon” néven ismert endorfin is felszabadul a szervezetben, melynek hatására az ugrást követően még órákon át elégedettség érzés és öröm járja át az ugrókat. Az erős adrenalinlöket mindemellett éberré és fókuszálttá tesz, sőt, kiélesíti az érzékeket, amivel lényegében felerősíti azt a fantasztikus élményt, amit a tandemugrás ad.

Mindezek ismeretében nem meglepő hát, ha az ejtőernyősök az ugrás igazi függőjévé válnak, hiszen újra és újra át akarják élni ezt az eufóriát. És bizony, ha ajándékba tandemugrást adsz valakinek, akkor pontosan ezzel az élménnyel lepheted meg mit sem sejtő ismerősödet. Ez nem olyasvalami, ami talán elnyeri a tetszését, hiszen ha a bátorság megvan az ugráshoz, a biológia elintézi a többit.

Mit gondolsz, ez lehet az a meglepetés, amit mindig is kerestél valamelyik kedves barátodnak vagy akár családtagodnak? Ha úgy döntesz, hogy tandemugrás ajándékutalványt adsz valakinek, mindössze annyi a dolgod, hogy kiválasztod az ugrás típusát, megadsz néhány adatot és rendezed az összeget. Ajándékozz boldogságot és egy életre szóló kalandot!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by