Ajándékutalvány

Tandemugrás, a nyár kalandja!

júl 21, 2022 | Tandemugrás

A tandemugrást időzítsd nyárra! A nyárnak nem kell eltelnie igazi kalandok nélkül, amiket később is elmesélhetsz a barátaidnak!

A nyarat mindenki nagy reményekkel várja, sokan utazást terveznek, kalandokra számítanak, élményeket gyűjtenek. Nem mindenkinek van lehetősége vagy ideje messzire utazni, de ez még nem jelenti azt, hogy a kalandokról is le kell mondania. A tandemugrás is elehet egy nyári élmény, ráadásul nem kell hozzá túlságosan messzire utazni, csak a Matkópusztai Repülőtérig. Kezdődhet a felszállás? Egyenesen a felhők fölé repítünk Téged és megmutatjuk, hogy miért olyan páratlan élmény egy tandemugrás!

tandemugrásnak nyáron javában szezonja van, ilyenkor könnyebb elszabadulni a kötelezettségek mellől és nem is kell hosszú időre tervezned ezzel a programmal. A tandemugráshoz időpontot kell egyeztetned velünk és el kell jönnöd a reptérre, ahol a tandemugrás történni fog. Szükség van egy alapos gyorstalpalóra is, ami a biztonságod érdekében történik. Így már Te is magabiztosabban bújsz bele a hevederekbe, ugye? Itt egy kaland veszi kezdetét óriási magasságokban, de ehhez nem kell vakmerőnek lenni!

tandemugrásnak van néhány feltétele, aminek meg kell felelned, ezek nélkül sajnos nem tudjuk vállalni, hogy ugrunk veled. A gyakori kérdések menüpontban megtalálod a legfontosabb pontokat a témában. A tandemugrás csak akkor válik izgalmas kalanddá, ha közben mindenki biztonságban van az elejétől a végéig.

tandemugrásnak nem kell egyszeri élménynek lennie, várunk máskor is, akár egyedül jönnél, akár másokkal! A nyár legnagyobb durranása egy ejtőernyős ugrás, amiről még felvétel is készül, ha szeretnéd! Videót vagy fotót, illetve mindkettőt kérhetsz!

A tandemugrásról tudj meg mindent, keress minket bizalommal az információkért! Csak olyan jelentkezők ugorhatnak velünk, akik megfelelően felkészültek. Enélkül az ugrás nem lehet biztonságos, még akkor sem, ha a tandemoktató ott van veled. A weboldalunkon megtalálod az elérhetőségeinket, kérdezz bátran és mi nemsokára válaszolunk neked!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by