Ajándékutalvány

Keresed a kihívásokat az életben? Válaszd az ejtőernyős tandemugrást!

nov 25, 2022 | Tandemugrás ajándékkupon, Tandemugrás

A tandemugrás egy igazán izgalmas kihívás, amellyel életre szóló élményeket szerezhetsz. Jelentkezz hozzánk, ajándékozd meg magad a repülés örömével!

Vannak olyan emberek, akik szinte egész életükben keresik a kihívásokat, ezért szívesen vesznek részt izgalmas, nem hétköznapi programokon is. Az, hogy folyamatosan ilyen helyzetbe állítják magukat, elsősorban amiatt van, mert szeretnék feszegetni a határaikat, amellyel fejleszthetik is magukat.

A különböző élethelyzetekben az emberek új képességekre tehetnek szert, továbbá személyiségük egy másik oldalát is megismerhetik, ezáltal életük izgalmakkal teli. Ezekre a kalandokra idős korukban jó lesz visszaemlékezni, biztosan lesz miről beszámolni a gyerekeknek, unokáknak.

Amennyiben Te is kedveled a kihívásokat, új helyzeteket, ajánljuk figyelmedbe a tandemugrást! Ez a program valóban felejthetetlen élményekkel fog megajándékozni, ráadásul tökéletesen passzol az általad képviselt szemlélethez is. Az ejtőernyős tandemugráson átélheted a repülés örömét, közvetlenül a levegőben lehetsz, ezt az érzést pedig semmilyen földi program nem tudja számodra biztosítani.

Ebben a környezetben a résztvevők kitolhatják a határaikat, fejleszthetik a bátorságukat, képességeiket. Mire földet érsz, akár teljesen újjá is születhetsz, igazán páratlan élményben lehet részed. Az ugrás pozitív energiával tölthet fel, a repülés öröme mellett pedig gyönyörködhetsz a csodálatos tájban, egy teljesen új nézőpontból.

Felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd megajándékozni magadat az ejtőernyős tandemugrás élményével? Jelentkezz hozzánk bátran, minden feltétel adott a biztonságos ugráshoz. Mielőtt felkeresnél bennünket, érdemes tájékozódnod honlapunkon egyes kritériumokról, ugyanis van pár egészségügyi tényező, amelyek akadályokat képezhetnek a programon történő részvétellel kapcsolatban.

Ha kérdezni szeretnél, vagy leadnád a jelentkezésedet a programra, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Címkék:
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by