Ajándékutalvány

Ejtőernyős tandemugrás: több ezer méter élmény!

júl 21, 2022 | Tandemugrás

Az ejtőernyős tandemugráshoz több csomagban választhatsz ajánlatot! Az ejtőernyős tandemugrás árak aszerint változnak, hogy melyik ajánlat mit tartalmaz.

Az ejtőernyős tandemugrás lehet olyan élmény, amiről felvétel készül. Mi nemcsak feljuttatunk a magasba és le is hozunk onnan biztonságban, hanem elkészítjük életed kalandjáról a felvételeket is. A különböző ajánlatokat végignézve láthatod, hogy minden igényre terveztünk ejtőernyős csomagot. Már csak el kell döntened, hogy mit szeretnél magaddal vinni az ugrás után.

Az ejtőernyős tandemugrásról nem muszáj felvételt készíteni, megértjük, ha Te csak az élmény miatt szeretnél repülni és ugrani. Ha ezt választod, akkor az árlistában az első csomagajánlatot válaszd, ami csak az ejtőernyős tandemugrást és annak minden költségét tartalmazza. Miért éri meg az alapcsomagot választani, ha ugrani szeretnél velünk? Élvezd a kalandot, éld át az ejtőernyős tandemugrás minden percét, mindezt a legalacsonyabb áron, amit kínálni tudunk! Biztonságos, mégis izgalmas programon fogsz részt venni, amilyenben nem lehet minden nap részed.

Az ejtőernyős tandemugrás jó ötlet ajándéknak is, amihez kérhetsz kamerás felvételt, illetve fotózást is. Ugrás előtt, közben és után is készítünk felvételeket, amiket hazavihet a tandemugró. Az ajándékkupon egyéni, páros vagy akár csoportos programra is szólhat. Egy különleges randi, fontos évforduló vagy esemény alkalmából már érdemes fotót, felvételt is kérni az ugrásról! Három, különböző csomagból választhatsz, ha felvételt is szeretnél!

A szabadesést legalább egyszer szeretnéd átélni? Az első dolog, amit meg kell tenned, azon kívül, hogy bátorságot merítesz, az a választás a csomagok között! Tapasztald meg, milyen 3500 méterről a föld felé zuhanni, majd levitorlázni a szelek szárnyán, amíg a lábad újra talajt nem ér! Jelentkezz ejtőernyős tandemugrásra, kérd fotóval, kamerás felvétellel vagy csak vegyél egy nagy levegőt és ugorj! Informálódj minden kérdésről, amire választ szeretnél kapni, a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by