Ajándékutalvány

Ejtőernyős tandemugrás kedvező áron, kézi kamerával és fotókkal!

márc 21, 2022 | Tandemugrás árak

Ejtőernyős tandemugrás kedvező áron, kézi kamerával és fotókkal. Oszd meg másokkal is az örömöd, legyenek izgalmas felvételeid a pillanatról!

tandemugrás egy igazán izgalmas lehetőség, amit sokan szívesen kipróbálnának. Egyeseknek fontos, hogy az ugrás pillanata meg is legyen örökítve videófelvétel vagy kép formájában. Így ők is könnyebben vissza tudnak emlékezni az eseményre, másrészt pedig meg tudják mutatni a családnak, barátoknak az ugrást, ennek köszönhetően egy izgalmasabb beszámolóval tudnak szolgálni. Amennyiben Te is szívesen részt vennél ejtőernyős tandemugráson, és szeretnéd, hogy felvételek is készüljenek rólad, válassz bennünket!

Mivel tisztában vagyunk az igényekkel, fontosnak tartjuk, hogy alkalmazkodjunk hozzájuk, és biztosítsuk a felvételek készítésének lehetőségét. Profi, modern felszereléssel készülnek fotók, videófelvételek az ugrás során, amelyek felhasználásával élvezetesebb lesz a beszámolód. Az elkészült fotókat ki is nyomtathatod, így kézzel fogható emléked is marad erről a megismételhetetlen pillanatról. A tandemugrás felvételeit kedvező áron kínáljuk az érdeklődőknek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni ahhoz, hogy megörökítsük az izgalmas pillanatokat számodra.

tandemugrásról készült fényképek, felvételek által a hallgatóság sokkal könnyebben beleélheti magát az ugrásba, és akár ők is kedvet kaphatnak ahhoz, hogy jelentkezzenek a programra. Később akár gyermekeidnek is megmutathatod a felvételeket!

Az ejtőernyős tandemugrásra mindenképp megéri hozzánk jelentkezni, hiszen még igényesen elkészített felvételekkel is gazdagabb lehetsz! Ha élményt ajándékoznál, válaszd ajándékkuponunkat, amivel bárkit meglephetsz egy tandemugrással. Honlapunkon bővebben is olvashatsz szolgáltatásainkról, a galériában pedig megtekintheted, hogy milyen minőségű fotókat tudunk készíteni a résztvevőkről. Garantáljuk, hogy elégedett leszel a látottakkal! Ha kérdezni szeretnél, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődőknek.

Címkék: Tandemugrás
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by