Ajándékutalvány

Ejtőernyős tandemugrás: biztonságban vagy velünk

aug 18, 2022 | Tandemugrás

Az ejtőernyős tandemugrás izgalmas és biztonságos is lesz, ha velünk ugrasz. Te jól érzed magad az ugrás közben, mi pedig vigyázunk rád!

Az ejtőernyős ugrásra csak azok vállalkoznak, akik bátrak vagy nem törődnek a saját biztonságukkal. Ez a program valóban nem számít hétköznapinak, de ez nem jelenti azt, hogy életveszélyes is. Nem egy séta a parkban vagy egy nyári strandolás, de velünk nem lesz felesleges kockázata az ugrásnak. Miért válassz minket, ha ugrani szeretnél és megtapasztalni egy ilyen szédítő élményt?

A legfontosabb számunkra az, hogy mindenki, aki velünk ugrik ejtőernyővel, az mindig biztonságban érjen földet. A kollégáink a tandemoktatóktól a pilótáig tapasztaltak és felelősségteljesen végzik a feladataikat, ehhez pedig minden hivatalos engedéllyel rendelkeznek. A jelentkezőknek azt javasoljuk, hogy kényelmes ruhában jöjjenek, a helyszínen kapnak ugróruhát és egy kis gyorstalpalót is az ejtőernyős tandemugráshoz. A repülőgép, amivel a magasba emelkedünk, kiválóan karbantartott és minden szakmai követelménynek megfelelő modell. A felszerelést minden ugrás előtt gondosan ellenőrizzük. Betartunk minden előírást annak érdekében, hogy minden ejtőernyős tandemugrást maximálisan biztonságosan tudjunk kivitelezni. A tavasztól őszig tartó szezonban vannak az ejtőernyős tandemugrások, de mindig az időjárás a fő befolyásoló tényező. Velünk valóra válthatod az álmodat és az extrém élményekről sem kell lemondanod, mert nem tudod, hogy merj e belevágni.

Az ejtőernyős tandemugrás első vagy sokadik élménye legyen egyike az életed legjobbjainak! Ugorj velünk több ezer méter magasból úgy, hogy csak azért kell izgulnod, hogy fogsz mutatni majd az elkészült felvételeken! A ejtőernyős tandemugrás árainkat a honlapon találod meg, itt a különböző csomagajánlatokról is tudsz tájékozódni az egyéb tudnivalókkal együtt. Keress minket bizalommal és egyeztess velünk időpontot az ejtőernyős tandemugráshoz a Matkópusztai Repülőtérre magadnak vagy annak, akit meg akarsz lepni ezzel az élménnyel!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by