Ajándékutalvány

Egy ugrás sok előkészülettel jár?

jún 6, 2024 | Tandemugrás

Szívesen ugranál bele a semmibe, persze egy ejtőernyővel és egy tapasztalt oktatóval a hátadon? A tandemugrást minden további nélkül ki tudod próbálni, készülj fel velünk életed egyik legpörgősebb élményére!

Az ejtőernyős ugrás sokak titkos álma, amit legalább egyszer szeretnének kipróbálni. Az ugrás nem egyenlő egy laza biciklis kirándulással, tehát értelemszerűen igényel némi felkészülést. Mit kell tenned annak érdekében, hogy a tandemugrás maradandó élmény legyen, aminek minden percében biztonságban érzed magad?

Mielőtt jelentkezel, felkészítünk

Az ejtőernyős tandemugrás nem olyasmi, amit minden kritérium nélkül tudunk bárkinek ajánlani. Mielőtt jelentkezel, böngészd végig a honlapunkon felsorolt feltételeket, megfelelsz e mindegyiknek. Hangsúlyosnak számít a testsúly, életkor, meglévő betegségek vagy az aktuális egészségi állapot.

1. Mindezekről konzultálnod kell a munkatársunkkal és őszintén elmondani, van e olyan kizáró tényező, ami miatt nem ugorhatsz vagy még esetleg várnod kell vele. Ha zöld utat adunk, onnantól kezdve már felgyorsulnak az események.

2. Közösen találunk egy időpontot, ami az ugrásnak is kedvez és Te is ráérsz. Az ugrás napján a helyszínen találkozunk a megbeszélt időpontban. Nem kell korábban érkezned, mert mi minden feladatot belekalkuláltunk az időbe, amit velünk töltesz majd.

A Székesfehérvár-Börgöndi sportreptéren várunk kollégáinkkal, a felszereléssel, na és a géppel, ami majd a magasba repít. Egészen pontosan 4000-4300 méteres magasságból fogjuk magunkat a levegőbe vetni, vérpezsdítően hangzik, ugye? Nincs semmi gond azzal, ha összeszorul a gyomrod, ez teljesen normális reakció.

3. Ne aggódj, nem dobunk fel azonnal a repülőre, előtte egy kis tréningben részesítünk. Kapsz felszerelést, ruhát, amit a tandemoktató rád ad és ellenőriz. El fog hangzani pár fontos információ, amire nagyon figyelj, mert mindenki biztonságát támogatja.

Végül vegyél egy nagy levegőt, lépj a repülőbe és kövesd az oktató utasításait! Ha mindent jól csinálsz, már csakis azzal kell foglalkoznod, hogy átadd magad a tandemugrás hihetetlenül pezsdítő élményének!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by