Ajándékutalvány

A tandemugrás szezon elstartolt!

ápr 21, 2022 | Tandemugrás

tandemugrás szezonja végre elérkezett, így már nem kell tovább várnod a nagybetűs élményre. Jelentkezz, és ugorj velünk Te is!

Ahogy beköszönt a tavasz, egyre több lehetőségünk van, újra birtokba vehetjük az erdőket, mezőket, hegyeket, és nem kell a négy fal között maradnunk a hideg miatt. Ám vannak köztünk olyanok is, akik nem érik be azzal, hogy végre semmi nem szab gátat a szabadtéri programoknak, és egyenesen a szabadesésre vágynak. A jó hír, hogy áprilistól megkezdődött a tandemugrás szezonja, így végre megtapasztalhatjuk azt az élményt, amire hónapok óta vártunk!

Mindannyian jól tudjuk, hogy a jó dolgokra várni kell, és ezek közé tartozik az ejtőernyős tandemugrás is, hiszen ennek a programnak megvannak a maga korlátjai az időjárást illetően. A szezon minden évben áprilistól novemberig tart, csak ezekben a hónapokban alkalmas az idő ahhoz, hogy biztonságosan tudjunk ugrani. A tandemugrás élménye ugyanis garantáltan szuper, de sosem szabad elfelejteni, hogy a biztonság az első, ezért mindenképpen be kell tartani azokat a bizonyos szabályokat. Az elmúlt hónapokban a tervezgetés és álmodozás kapta a főszerepet, de most már elérkezett az idő, hogy belevágjunk.

Téged is érdekel a tandemugrás? Akár életed első nagy kalandjára készülsz, akár sokadik alkalommal szeretnéd megtapasztalni az érzést, amikor az adrenalinszinted az egekben van, nem kell tovább várnod! Mostantól egészen novemberig bármelyik pénteken, szombaton vagy vasárnap elérkezhet a Te nagy napod, amikor tandempilótánkkal kiugrasz a 3500 méteres magasságban szárnyaló repülőből. Biztos lehetsz benne, hogy megérte eddig várnod, hiszen az élmény egyszerűen leírhatatlan, és most már csak rajtad múlik, mikor jelentkezel.

Megkezdődött a szezon, ezzel együtt pedig elérkezett az idő arra, hogy a Te álmodból is valóság legyen! Nézz körül honlapunkon, válaszd a Számodra megfelelő csomagajánlatot, és lépj velünk kapcsolatba, hogy egyeztessük a tandemugrás részleteit! Ne feledd, ha kérdésed van, szívesen megválaszoljuk, csupán annyi a dolgod, hogy felhívsz minket vagy írsz egy üzenetet. Várjuk megkeresésed!

Címkék: Tandemugrás
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by