Ajándékutalvány

A tandemugrás ajándékutalvánnyal fantasztikus élmény jár együtt

ápr 19, 2024 | Tandemugrás ajándékkupon

A tandemugrás ajándékutalvány fergeteges élményt jelent annak, aki megkapja. Ez nem akármilyen kupon, ugyanis fantasztikus élményt lehet venni rajta.

Egy új póló, egy menő fülhallgató vagy egy stílusos nyaklánc egytől-egyig maradandó és szerethető meglepetések. Választhatod a tárgyi ajándékokat, ha biztosra szeretnél menni, de az élmények jóval emlékezetesebbek tudnak lenni.

Az élményajándékok közé tartozik a tandemugrás is. A lovagláshoz, terepjárós kiránduláshoz vagy hőlégballonozáshoz hasonlóan itt is szerepet kap a kaland. Az élménynek különlegesnek kell lennie, különben nincsen benne semmilyen plusz, ami miatt ajándék számba megy.

A tandemugrás rövid, de pezsdítő élmény

Az ugrás azoknak való, akik kedvelik az újdonságot és azoknak is akik annyira nem, de tudatosan szeretnének a komfortzónájuk határain túlra kerülni. Egy mozgó repülőgépből kiugrani nemcsak iszonyúan adrenalin növelő, de időben rövid  élmény is. Az ugrás maga körülbelül egy percnyit jelent, ezután a kinyitott ejtőernyővel vitorlázik földre az ugró.

Megéri egyáltalán néhány perc zuhanásért beszállni egy gépbe, magasba emelkedni és kivetni magát valakinek a levegőbe? Egy tandemugrás olyan kaland, aminek a képei élesen beleégnek az ugró emlékezetébe és csillogó szemmel fog róla mesélni másoknak.

Fotó, videó is készüljön az ugrásról!

A csomagba érdemes fotós, illetve videós dokumentálást is választani, mert kívülről visszanézve, egészen új nézőpontot kap a tandemugrás. Az ünnepelt ne csak átélje, vissza is tudja nézni, milyen reakciókat adott egy olyan helyzetben, amilyenbe előtte még soha nem csöppent bele.

A tandemugrás kuponnal ajándékozz meg bárkit, akit szeretnél kitörően boldognak látni a születésnapján, évfordulón vagy egyéb, jeles alkalomból. A legjobb benne, hogy nem egyforma ajándéktárgyakat halmoz fel belőle az, aki kapja, ezért többször is meglephetsz vele valakit.

A tandemugrásról minden információt megtudhatsz, csak lépj kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén, ezeket a honlapon tettük közzé!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by