Ajándékutalvány

Tandemugrás: gyere, és éld át az izgalmakat profi szakemberekkel!

máj 26, 2022 | Tandemugrás

Tandemugrás, minőségi szolgáltatás keretein belül, profi segítőkkel. Nálunk minden feltétel adott az örömteli, izgalmas pillanatokhoz, jelentkezz még ma!

tandemugrás sokakat foglalkoztat, egyesek évek óta tervezik, hogy jelentkeznek, és kipróbálják az izgalmas programot, azonban nem igazán tudják, hogy ezzel kapcsolatban mely céghez is érdemes fordulni. Mindenképp olyan helyet szeretnének találni, ahol profi szakemberek felügyelik, kísérik az ugrás minden pillanatát, és biztonságos felszerelés áll rendelkezésre. Amennyiben Te is keresed még azt a vállalkozást, ami a maximumot nyújtja az érdeklődőknek a tandemugrás terén, ne kutass tovább, mert jó helyen jársz!

Bennünket megéri felkeresni a tandemugráshoz, hiszen minden feltétel adott ahhoz, hogy a program örömteli legyen, és valóban a szórakozásról szóljon. Szakembereink tisztában vannak felelősségteljes pozíciójukkal, így ennek megfelelően végzik a munkájukat, készítik fel a résztvevőket a felszállásra, ugrásra. Maximálisan figyelünk rád, nem kell egy percig sem attól tartanod, hogy probléma merülne fel a tandemugrás során. Nagyon szigorú biztonsági előírások vannak nálunk érvényben, emellett a jelentkezőknek bizonyos kritériumoknak meg kell felelniük annak érdekében, hogy gond nélkül részt vehessenek az ugráson. A szakemberek mindenre odafigyelnek, jelenlétük biztosan meg fog nyugtatni, így bátran fogsz nekivágni az izgalmas kalandnak. Ha szeretnél valakit meglepni ezzel a felejthetetlen élménnyel, válaszd bátran ajándékkuponunkat, ami bármely ünnepen megállja a helyét!

tandemugrás körülményeire százszázalékban odafigyelünk, nem kell aggódni a balesetek miatt, hiszen a legjobb kezekben leszel, válassz minket! Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról, a galériában pedig megtekintheted mások örömteli pillanatait. Ha kérdéseid lennének, vagy leadnád a jelentkezésed, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Címkék: Tandemugrás
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by