Ajándékutalvány

Tandemugrás akár csoportok számára is!

jún 21, 2022 | Tandemugrás

tandemugráshoz csoportokat is fogadunk! Együtt tudjátok átélni a haverokkal ezt a felemelő élményt, senki nem marad ki belőle!

A szabadesés nem egy hétköznapi program, nem is próbálja ki mindenki ezt a tevékenységet egész élete során. A füleid mellett süvítő levegő, a robbanó adrenalin, a heves szívdobogás, a félelemmel vegyes izgalom nem minden nap taglóz le.  Szeretnél részt venni benne mások társaságában? Itt az alkalom, hogy első kézből is megtapasztald a szabadesés vagy más néven a tandemugrás élményét! Nem szeretnél egyedül jönni? Több ismerősöd is van, akit érdekel ez a program? Nincs semmi akadálya, csoportokat is tudunk fogadni!

Elöljáróban szeretnénk tisztázni egy lényeges dolgot. A tandemugrás nem lehetséges csoportosan, mert egyszerre kettő fővel képes a repülő felszállni a helyszínről, de egy alkalommal több körben, többen is sorra kerülnek. Ennek köszönhetően tudjuk a csoportos tandemugrást megvalósítani.

A csoportot 4-5 fős létszámtól számítjuk hivatalosan, ezt figyelembe véve gyűjtsd össze a barátaidat, rokonaidat, ismerőseidet vagy kollégáidat és fixáljatok közös időpontot az ugrásra! Természetesen a csoportos tandemugrásnál is igénybe lehet venni mindhárom ugrás típust. Az alapcsomag mellett a fotós és a kézi kamerás plusz fotós felvételekkel kiegészült ugrás is elérhető minden tandemugró számára. Jól meggondoltátok? Ha a válasz igen, akkor rajtunk nem múlik, indulhat az ugrás! Minden résztvevő megkapja a pontos felkészítést és kísérővel maga mellett ugorhat ki a szédítő magasságból!

tandemugrás egyike azoknak az élményeknek, amik nem tűnnek el az emlékezetből, mert olyan élénken élnek benne! Ez nem is csoda, hiszen egy repülőgépből ugrasz ki, halált megvető bátorsággal! Ha szeretnél részese lenni Te is egy ilyen programnak, egyedül vagy akár az ismerőseiddel közösen, itt az ideje, hogy időpontot foglaljatok hozzánk! A honlapunkon minden információ megtalálható a szolgáltatásainkról, de minden megkeresést fogadunk üzenetben vagy telefonon is!

Címkék: Tandemugrás
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by