Ajándékutalvány

Tandemugrás ajándékutalvány, mint esküvői ajándék!

aug 18, 2022 | Tandemugrás ajándékkupon

A tandemugrás ajándékutalvány nászajándékba egy vagány meglepetés. Vagány pároknak ajánljuk a tandemugrás ajándékkupont!

A nyár az esküvők szezonja, ilyenkor mindenki nászajándékokon töri a fejét. Mivel lehet meglepni az ifjú párt, ami a közös életükben majd hasznosnak bizonyul? Ha nem szeretnél se unalmas háztartási eszközt adni, sem pedig borítékot csúsztatni a menyasszony kezébe a menyasszony táncnál, akkor lepd meg a párt egy közös élménnyel!

tandemugrás ajándékutalványt meg tudod vásárolni tőlünk, ezzel pedig bárkinek adhatsz kalandot, izgalmat, a tandemugrás semmivel sem összehasonlítható, fantasztikus tapasztalatát. Miért kellene az esküvőre beállítani egy turmixgéppel, egy gyümölcsös tállal vagy egy boros pohár készlettel? Egyszerűen a Tiéd lehet a legjobb nászajándék díja, ha tandemugrást ajándékozol a párnak.

tandemugrás ajándékutalvány lehet névre szóló, ebben az esetben két főre érvényes ajándékkupont kell vásárolnod. A kuponokat ki is lehet nyomtatni, mert színes, megszerkesztett, mutatós formában készítjük el őket, hiszen ajándék lesz belőlük. A tandemugrás ajándékutalványt csak csúsztasd egy borítékba, zárd le és az esküvő napján át is tudod adni a párnak. Garantáltan nem számítanak majd egy ilyen meglepetésre, de ha tudod, hogy van bátorságuk kiugrani egy repülőből, akkor a tandemugrás ajándékutalványt biztosan fel fogják majd használni. Akár a nászúthoz is lehet egy előzetes program, ha úgy szeretnék. A tandemugrásra szóló utalványt fel lehet használni a honlapunkon megadott információk alapján. Az előre egyeztetett időpontban várjuk a párt a repülőtéren, ahol a rövid oktatást követően azonnal a levegőbe emelkedünk velük. A tandemugrás ajándékutalvány a közös életük kezdetének kalandos nyitánya lehet.

A Matkópusztai Repülőtéren kezdődnek az igazi élmények. Gyere velünk ugrani és megmutatjuk neked, hogy milyen kalandok várják a tandemugrókat a levegőben! A tandemugrást ajándékba tudod adni, ha tudod, hogy valakinek tetszene egy ilyen élmény. A kuponvásárlásról érdeklődj a weboldalunkon megadott elérhetőségeken!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by