Ajándékutalvány

Tandemugrás ajándékutalvány, az emlékezetes élmény meglepetés

dec 12, 2022 | Tandemugrás

Szeretnél valóban emlékezetes élményt ajándékozni? Válaszd a tandemugrás ajándékkupont, ami garantálja a páratlan, életre szóló emlékeket!

Ha ajándékozásról van szó, egyre többen döntenek az élmények mellett, hiszen ezek gyakran sokkal többet adnak az ünnepeltek számára, mint bármilyen más műszaki cikk, szépségápolási termék vagy egyéb tárgy. Napjainkban sokféle élmény közül válogathatnak az érdeklődők. Egyesek nagyon nehezen hozzák meg a döntést, ugyanis teljesen elvesznek a gazdag választékban.

Amennyiben Te is nehéz helyzetben vagy a kiválasztás miatt, ajánljuk figyelmedbe a tandemugrás ajándékutalványunkat! A tandemugrás egy igazán izgalmas program, ami garantáltan páratlan élménnyel ajándékozza meg a résztvevőket. Ennek a lehetőségnek nagy előnye, hogy valóban nem mindennapi, hiszen vannak olyan emberek, akik még sosem próbálták ki magukat ilyen extrém helyzetben.

Akik egy kicsit is utánanéznek a tandemugrásnak és a körülményeinek, már ezek az információk meggyőzhetik őket arról, hogy ez a legtökéletesebb élménybeli ajándék, amit adhatnak a jeles alkalmon. Az ugrást biztosan nem fogja elfelejteni az ünnepelt, évekkel később is szívesen fel fogja idézni a legemlékezetesebb pillanatokat.

Az önfeledt programhoz minden adott a területen. Profi szakemberek közreműködésével ugornak a résztvevők, a felszerelés maximálisan megfelel a szakmai követelményeknek, itt a jelenlévők a legjobb kezekben vannak. Természetesen vannak bizonyos egészségügyi kritériumok, amik gátat szabhatnak a részvételnek, ezekről a honlapunkon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ha meggyőztünk arról, hogy a tandemugrás a legtökéletesebb élménybeli ajándék, nincs más dolgod, mint felkeresni bennünket, és megvásárolni az ajándékutalványt, amit később az ünnepelt rugalmasan beválthat nálunk.

Honlapunkon minden fontos információt megtalálhatsz rólunk, a galériában pedig mások élményeit is megtekintheted. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by