Ajándékutalvány

Tandemugrás Ajándékkuponnal jövőre is ugorhatsz

szept 12, 2022 | Tandemugrás ajándékkupon

Tandemugrás Ajándékkupont még ebben az évben ajándékozhatsz valakinek! Az ugrás időpontját a következő évre is időzítheti az, aki a kupont kapja.

Egy tandemugrás Ajándékutalvány az idei karácsony vagy egy év végi születésnap nagy slágere lehet. Nem kell olyan ajándékhoz ragaszkodni, ami egy birtokolható tárgy vagy egy értékes ékszer. Távolodj el a hagyományos ajándékoktól és szavazz inkább egy élményre!

A tandemugrás Ajándékkuponnal élményt tudsz adni valakinek, aki szereti a vagány meglepetéseket. A tandemugrás minden, csak nem unalmas, fantáziátlan és nem is egy alibi ajándék. Javasoljuk, hogy azért a vásárlás előtt győződj meg arról, hogy szívesen fogadja az, akinek szánod. A már megvásárolt tandemugrás Ajándékkuponokat teljes egészében ugyanis nem tudjuk visszatéríteni, az ugrás felét ki kell fizetnie a vásárlónak.

A tandemugrás Ajándékkuponnak tehát nincsen lejárati ideje és nem is kell azonnal felhasználni. Ez azzal az előnnyel jár, hogy bármikor lehet ajándék belőle, azoknak sem kell lemaradniuk egy ilyen élményről, akik például az ejtőernyős ugrás szezonján kívül eső hónapokban kapnak ilyen meglepetést. Az idei év vége is tökéletesen jó időzítés az ajándékkupon beszerzésére. Egy ilyen meglepetéshez ráadásul nem is kell elutaznod valahová, hogy beszerezd. Nem igényel szervezést sem a program lebonyolítása, mert elég, ha átadod a kinyomtatott kupont vagy elküldöd annak, aki kapja, később pedig telefonon mindent meg tudunk beszélni vele az ejtőernyős ugrásról. A kuponon és a honlapon minden fontos információ szerepel, ami a megajándékozottat érdekelheti az ajándékáról.

Lepj meg valakit még az idei évben egy lélegzetelállító élmény ajándékkal, amit jövőre is fel tud használni, amikor elkezdődik az ejtőernyős tandemugrás újabb szezonja, tavasszal! Várunk titeket a Matkópusztai Repülőtéren!

tandemugrás Ajándékkuponok megvásárlásához szívesen adunk további felvilágosítást. A weboldalunkon szerepelnek az elérhetőségeink, keress minket bizalommal üzenetben vagy telefonon tandemugrás Ajándékkuponok miatt!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by