Ajándékutalvány

Tandemugrás ajándékkuponnal! Egy eszméletlenül jó ajándék!

febr 11, 2022 | Tandemugrás ajándékkupon

A tandemugrás ajándékkuponnal igazán emlékezetessé tehetsz bármilyen ünnepi eseményt! Lepd meg vele azt, akiről tudod, hogy él-hal a kalandokért!

Az ejtőernyős ugrás bizony nem egy puha szőrű kiskutya vagy egy decens gravírozott toll, díszdobozban. Nem való akárkinek egy ilyen ajándék. Ezért jól gondold meg, hogy kinek szánod a tandemugrást ajándékkuponnal! Persze az is lehet, hogy pontosan ezt az ajándékot keresed már régóta. Van egy haverod, aki elsőként próbál ki mindent, ami izgalmasnak ígérkezik? Kergeti az adrenalint és nem kell neki kétszer mondani, hogy vegyen részt egy jó kis kiruccanásban? A  tandemugrás ajándékkuponnal az Ő kedvenc meglepetése lesz, ezt garantálni tudjuk.

Persze az életkor még nem zárja ki, hogy vadulj egy kicsit, ugye? Akár a szüleidet is elhozhatod a Kecskemét melletti repülőtérre, ahol ugrófelszerelésbe öltöztetjük őket és 3500 méterről vethetik magukat a süvítő mélybe! Egy házassági évfordulón vérpezsdítő ajándék válhat egy  tandemugrás ajándékkuponból, ugye?

A vállalkozó szellemű szerelmedet, az adrenalin junkie kollégádat, a vagány nagypapádat is meg tudod lepni egy olyan ütős ajándékkal, mint amilyen az ejtőernyős ugrás. Még be is tudod csomagolni és szépen, szalaggal átkötve átadni, mert a kupon kinyomtatható, laminálható is.

Ha már az összes, kedvenc könyvével meglepted, ha minden kelléket begyűjtöttél a kedvenc hobbijához vagy egyszerűen csak nem jut eszedbe semmi igazán frappáns ötlet, akkor ideje előhúzni az igazi favoritot, a tandemugrás ajándékkupont! Ez lesz a tökéletes meglepetés, ha ismered annyira a másikat, hogy biztosan tudod, nem fél kilépni a hétköznapokból. Legyen a Tiéd a legfergetegesebb meglepetés, a legklasszabb ajándék, amit egy unoka, gyerek, kolléga, haver, szerelmes csak adhat!

Ha a tandemugrás ajándékkupont meg szeretnéd vásárolni, akkor csak töltsd ki nekünk a megrendelő űrlapot és mi nemsokára elküldjük a kész utalványt, amit már csak át kell adnod! Minden kérdésedre válaszolunk a megadott elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by