Ajándékutalvány

Tandemugrás ajándékba? Ezekre figyelj!

jún 22, 2023 | Tandemugrás ajándékkupon

Ha tandemugrást ajándékozol, életre szóló élményt adhatsz át egy kuponba csomagolva, de azért jó, ha figyelsz néhány dologra, mielőtt leadod a rendelésed!

Eszméletlenül jó ajándékkal meglepni valakit nem is olyan egyszerű, de van néhány igazi jolly joker, és szerintünk a tandemugrás mindenképpen köztük van. A múlandó tárgyak helyett egy maradandó és megismételhetetlen élmény, méghozzá nem is akármilyen, hiszen a végtelen szabadság érzését ajándékozod. A tandemugrás ajándékutalvány azonban nem olyasmi, amiért csak úgy besétálhatsz egy üzletbe, ezért át kell gondolod pár alapvető kérdést.

Bár élmény a köbön, valójában mégiscsak egy extrém tevékenységről van szó, ezért van néhány jelentkezési feltétel, amiről Neked, mint ajándékozónak is tudnod kell. Életkorra, súlyra vonatkozó korlát is van, ezen felül akad néhány olyan egészségügyi probléma, ami kizáró ok lehet, ezért azt ajánljuk, hogy alaposan nézd át a feltételeket, ha valamiben bizonytalan vagy, inkább kérdezz.

Ne de kitől is kérdezel és honnan rendeled meg az ajándékutalványt? A kuponos oldalakon olykor nagyon jó ajánlatokkal lehet találkozni, de nem biztos, hogy épp egy ilyen élményajándék után ott érdemes kutatni. Inkább azt ajánljuk, hogy közvetlenül a tandemes csapattól rendelj, így mindenről első kézből tájékozódhatsz. Menj biztosra, elvégre valaki a Te ajándékodnak köszönhetően ugrik majd ki egy repülőből!

Ha tőlünk rendelsz, többféle csomagból választhatsz, és bár maga az ugrás mindegyik esetben ugyanolyan körülmények között zajlik, dönthetsz arról, hogy készítsünk-e felvételeket és ha igen, akkor csak fotókat, kézi, netán külső kamerás felvételeket is. A tandemugrás mindegyik esetben fantasztikus, a képeket és videókat azonban újra és újra vissza lehet nézni, no meg elbüszkélkedni velük másoknak is, és így teljes az ajándék.

Meggyőződtél róla, hogy ez a tuti meglepetés? Nézz szét nálunk és ha úgy döntesz, hogy profi pilótáinkra bízod az ünnepelt nagy kalandját, rendelj egy tandemugrás ajándékutalványt itt, a honlapon!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by