Ajándékutalvány

Milyen érzés valójában a tandemugrás?

ápr 25, 2023 | Tandemugrás árak, Tandemugrás

A tandemugrás egészen más élmény lesz, mint amilyennek gondolod. Megosztjuk Veled, hogy milyen, de a legjobb, ha jelentkezel és megtapasztalod személyesen!

Ha régóta foglalkoztat a tandemugrás gondolata, tisztában vagy azzal, hogy kb. 45 másodperc szabadeséssel veszi kezdetét a nagy kaland. Talán már olvastál erről, megnéztél pár videót, ezek alapján pedig él valamilyen kép a fejedben arról, hogy milyen érzés lehet. Ez azonban szinte biztosan nem egyezik a valósággal, az ugrás egész más belülről, mint amilyennek külső szemmel látszik.

A legtöbben úgy képzelik a szabadesést, hogy olyan érzés, mintha zuhannának, és bár tulajdonképpen ez történik, mégsem így éli meg az ember. Miután kiugrasz az oktatóddal a repülőből, pár másodperc alatt eléritek a maximális sebességet, vagyis innentől már nem fogtok tovább gyorsulni, és itt a zuhanás érzése is elmúlik egy szempillantás alatt.

Az lesz a benyomásod, hogy megtart a levegő, így bizonytalanságnak nyoma sem lesz, épp ellenkezőleg; stabilnak fogod érezni magad. Ha széttárod a karjaidat, az biztonságérzetet ad és valóban úgy fogod megélni a tandemugrást, mintha repülnél, ráadásul még csak ez után következik az ernyőnyitás és a lebegés.

A szabadesés ideje elképesztően rövidnek tűnik, de nem akkor, amikor Te magad ugrasz, mert ilyenkor egyszerűen másképp érzékeled az idő múlását. Lesz egy pont, amikor túltöltődnek az érzékeid, aztán ahogy lecsap az adrenalinbomba, kiélesednek az érzékeid, többet látsz és érzel, az egész olyan lesz, mintha lelassulnának az események.

Bármit is gondolsz a tandemugrásról, egyetlen dolgot megígérhetünk; annál is sokkal jobb lesz, mint amilyennek elképzelted. Ha elérkezett az idő, hogy mindezt első kézből megtapasztald, nincs más dolgod, mint jelentkezni hozzánk. Többféle csomaggal várunk, így a tandemugrás árak is változóak attól függően, hogyan örökítjük meg életed egyik legjobb programját.

Csak fotókat, esetleg kézi- vagy külső kamerás felvételeket is szeretnél? Ismerkedj meg a lehetőségekkel itt, a honlapon és jelentkezz bátran!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by