Ajándékutalvány

Miért válaszd a tandemugrás ajándékutalványt karácsonyra?

nov 25, 2022 | Tandemugrás ajándékkupon

Szeretnél formabontó ajándékot karácsonyra? Válaszd a tandemugrást, ami által sokkal értékesebb és emlékezetesebb élménnyel kedveskedhetsz az ünnepen!

Hamarosan itt az év egyik legfontosabb ünnepe, a karácsony. Az ezt megelőző hetek sokak számára az ajándékok kiválasztásáról, beszerzéséről szól. Nem mindenki van könnyű helyzetben ilyenkor, egyes hozzátartozókkal kapcsolatban úgy érzik, hogy évről évre nehezebb a dolguk a meglepetés kiválasztását illetően.

Vannak olyan személyek, akiknek szinte megvan mindenük, így nagyon nehéz olyan dolgot beszerezni nekik, amire valójában szükségük van. Egyes helyzetekben a problémát inkább az okozza, hogy az ember nem szeretné ismételni önmagát, és kerülné az ilyenkor megszokott termékeket, például a műszaki cikkeket, kozmetikumokat.

Bármelyik esetről is legyen szó, érdemes a tárgyak helyett az élményekben gondolkodni. Az utóbbi években nagyon sokan döntöttek emellett, és nem bánták meg a választást, ugyanis valódi meglepetést, örömet okozhattak családtagjaiknak, barátaiknak.

Az élmény ajándékozásának számtalan előnye van. Talán az egyik legfontosabb az, hogy egy ilyen lehetőség folyamatosan ad valami pluszt a másik félnek, már a várakozással is. Az ember kíváncsi, hogy majd mire számíthat az eseményen, izgatottan várja az adott program napját.

Nem csupán a várakozás ad pozitív energiát, hanem az élmény utóhatása is. Előfordul, hogy egyesek nem emlékeznek az egy évvel ezelőtti tárgyi ajándékaikra, azonban egy izgalmas utazást vagy programot nem lehet sosem elfelejteni. Ha az ember visszagondol rá, a boldogság érzése fogja átjárni, és örömmel számol be az élményeiről másoknak is.

Felkeltettük az érdeklődésedet, és Te is szeretnél élményt ajándékozni? Ajánljuk figyelmedbe a tandemugrás lehetőségét, amivel kapcsolatban tudsz ajándékutalványt is vásárolni. A program igazán izgalmas, ahol a résztvevők tapasztalatokat szerezhetnek, kapcsolatokat építhetnek, és tovább feszegethetik a határaikat is.

A tandemugrás ajándékutalványról honlapunkon bővebb információkat is találhatsz. Ha kérdéseid lennének, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot elérhetőségeinken!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by