Ajándékutalvány

Ejtőernyős tandemugrás: ugorj velünk!

jún 21, 2022 | Tandemugrás, Tandemugrás árak

Ejtőernyős tandemugrás azoknak, akik már belekóstoltak abba, milyen a szabadesés. Egy ugrás nem elég? Várunk vissza!

Az ejtőernyős tandemugrás nem olyan tevékenység, amire minden héten időt szakít valaki. Extrém hobbiról van szó, illetve egy olyan élményről, ami egyszeri programot jelent a legtöbb vendég életében. Azonban sok olyan ugró is van, aki nem tudja beérni az első ugrás adrenalinrobbanásával, hanem még többet, még többször szeretne belőle. Ők azok, akik előbb vagy utóbb visszatérnek a reptérre. Ha Te is azok közé tartozol, akik nem akarják az ejtőernyős tandemugrást egyszeri élménynek elkönyvelni, akkor gyere és ugorj velünk újra!

Az ejtőernyős tandemugrás akkor lehet az új programod, amikor egy közös időpontot meg tudunk beszélni az ugráshoz. Először is vedd figyelembe azt, hogy csak akkor szállhatunk fel a repülőgéppel, amikor az időjárás is megfelelő hozzá. A tandemugrás szezonja április és november között tart, ilyenkor ideálisak a körülmények a biztonságos ugráshoz, de az aktuális időjárás is befolyásolja, hogy felszállhatunk e.

Az ejtőernyős tandemugrásból annyit ütemezel be magadnak, amennyit szeretnél, ha megfelelsz az egészségügyi elvárásoknak. Gyere ki a megbeszélt időpontban a felszállás helyszínére, készülj együtt az oktatókkal és indulhat az ugrás! Nem kell beérned azzal, hogy az első tandemugráson készült fotókat lapozgatod vagy többször lejátszod a kamerás felvételt. Éld át újra az élményt, legyen egy kicsit más az ugrás ez alkalommal! Két ugrás soha nem teljesen egyforma, de ugyanolyan fantasztikus tapasztalat. Várunk a pénteki, szombati és vasárnapi napokon és irány a 3500 méteres magasság, ahonnan kiugrunk együtt a gépből!

A matkópusztai repülőtér jól ismert terepén ismét találkozhatunk, ha újra a magasba szeretnél velünk emelkedni! Keress minket bizalommal és légy része ismét az ejtőernyős tandemugrásnak! A részletek már ismerősek lehetnek, csak egy időpontra lesz szükség, amikor a tandemugrás megtörténik. A megadott elérhetőségeinken várjuk a hívásod vagy az üzenetedet.

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by