Ajándékutalvány

Az ejtőernyős tandemugrás kihagyhatatlan!

ápr 21, 2022 | Tandemugrás

Az ejtőernyős tandemugrás felejthetetlen élmény, ami garantáltan megéri az árát! Jelentkezz, és éld át velünk életed egyik legizgalmasabb kalandját!

Természetes, hogy bármilyen programot szervezünk, sokféle szempontból körüljárjuk a témát, és bizony, az anyagiakat sem hagyhatjuk ki, amikor mérlegelünk. Mindannyiunknál van egy bizonyos összeghatár, ami fölött már nem szívesen költekezünk, és sokszor nem is bánjuk meg, ha végül nem a drágább opciót választjuk. Mégis vannak olyan programok, amiket nem érdemes kihagyni pusztán azért, mert elsőre drágának érezzük, és pontosan ilyen az ejtőernyős tandemugrás!

tandemugrás egyedülálló élménnyel ajándékoz meg minket, ami sokkal nagyobb értéket jelent, mint önmagában az ár, amit kifizetünk érte. Amikor átéljük a szabadesés semmihez nem hasonlítható élményét, és madártávlatból csodálhatjuk meg az alattunk elterülő tájat, nincs jelentősége az árnak, mert a különleges érzés mindent felülír. Ha néhány évvel vagy évtizeddel később visszatekintünk majd erre a pillanatra, úgy fogjuk érezni, hogy vétek lett volna kihagyni a tandemugrást, és garantáltan hálásak leszünk magunknak, amiért belevágtunk.

Ha pedig úgy döntünk, hogy jelentkezünk, mindenképpen érdemes a magasabb árkategória mellett döntenünk, hiszen itt már nincsenek jelentős különbségek az anyagiakat illetően, viszont rengeteget nyerhetünk. Amit a drágább opcióval magunkénak tudhatunk, az a temérdek fotó és videófelvétel, ami az ejtőernyős tandemugrás minden mozzanatát bármikor visszanézhetővé teszi számunkra. Újra és újra átélhetjük majd életünk egyik legizgalmasabb kalandját, ráadásul családtagjainknak, barátainknak is bebizonyíthatjuk, hogy bátorságból ötösre vizsgáztunk.

Te már eldöntötted, hogy nem maradsz le, és megajándékozod magad a tandemugrás élményével? Nézz körül weboldalunkon, ismerkedj meg a részletekkel és böngészd át árlistánkat is, hogy a legjobb döntést hozhasd meg! Ha kérdésed lenne a témában, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, szívesen segítünk!

Címkék: Tandemugrás
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by