Ajándékutalvány

Tandemugráson vennél részt?

márc 21, 2022 | Tandemugrás

Tandemugráson szeretnél részt venni? Ne habozz, jelentkezz hozzánk, és vegyél részt egy felejthetetlen kalandban, ehhez mindent biztosítunk!

Vannak olyan személyek, akiknek fontos, hogy rendszeresen részesei legyenek valamilyen izgalmas programnak, ugyanis így sosem unatkoznak, és felejthetetlen élményekkel lehetnek gazdagabbak. Egyesek szinte bármire nyitottak, hogy megfűszerezhessék az életüket, akár még a tandemugrást is kipróbálnák. Ehhez mindenképp olyan csapatot szeretnének találni, amely felkészült, és biztosítja azokat a feltételeket, amik elengedhetetlenek a biztonságos szórakozáshoz. Amennyiben Neked is fontos, hogy profik gondoskodjanak rólad a tandemugrásnál, jelentkezz hozzánk!

Tisztában vagyunk felelősségteljes pozíciónkkal, természetes, hogy nem bízzuk a véletlenre a tandemugrás körülményeit. Ha minket választasz, garantáljuk, hogy semmiben sem fogsz hiányt szenvedni, és valóban felejthetetlen, örömteli élményekkel lehetsz majd gazdagabb. Fő célunk, hogy minél több emberrel megkedveltessük ezt a programot. Számunkra a legnagyobb szakmai siker az, ha a tandemugrás után láthatjuk a boldogságot a résztvevők arcán. A magasban csodálatos látvány tárul az ember elé, így nem csupán azért érdemes részt venni, hogy megfűszerezd az életed, hanem azért is, hogy egy páratlan, semmihez sem fogható panorámában gyönyörködhess.

A tandemugrásra akkor is gondolhatsz, ha szeretnél valakit megajándékozni például a születésnapja alkalmából. Ha unod a megszokott sémákat, és valami formabontót választanál meglepetésként, programunkkal biztosan nem tévedhetsz az ajándékválasztáskor.

Várunk szeretettel a tandemugráson! Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz szolgáltatásunkról, a galériában pedig ízelítőt kaphatsz mások élményeiből, érdemes itt is körbenézni. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk. Ha kérdéseid lennének az ugrással, ajándékkuponnal kapcsolatban, vagy szeretnél jelentkezni, keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Címkék: Tandemugrás
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by