Ajándékutalvány

Tandemugrás és adrenalin: milyen hatással van a szervezetre?

febr 23, 2023 | Tandemugrás, Tandemugrás ajándékkupon

A tandemugrás egy örök emlék. Nem mindenki mer kiugrani egy repülőből 3500 méter magasból, még akkor sem, ha tudja, hogy teljesen biztonságos. Te megteszed?

Amikor az ember stresszes helyzetbe kerül, különös dolgokra képes. Szinte hegyeket mozgatunk meg, ha épp arra van szükség. De ez hogyan lehetséges? Miért tudjuk magunkból kihozni stresszhelyzetben a maximumot vagy még annál is többet, és miért válunk képessé olyan dolgokra, amiket máskor nem tudnánk megcsinálni?

A válasz minderre az adrenalin. Az adrenalin egy hormon, amit a szervezet stressz – például tandemugrás – hatására termel, méghozzá rendkívül gyorsan. Amikor hirtelen veszélyes helyzetbe kerülsz, a mellékveséd szinte kilöki az adrenalint a véráramodba, ahol az azonnal kifejti a hatását és egycsapásra szuperhőssé változtat.

Az adrenalin hatására felgyorsul a szívverés, ennek köszönhetően több vér jut az agyba és az izmokba, ettől érezzük magunkat erősebbnek. Az érzés ráadásul nem csalóka, mert ha a szervezeted kap egy adrenalinfröccsöt, akkor tényleg olyan dolgokra leszel képes, amiket egyébként nem tudnál megcsinálni.

Ez történik benned tandemugrás közben is: sokan azt gondolják az ugrás előtt, hogy majd végül az utolsó pillanatban visszakoznak, de a valóságban sokkal kevesebbszer történik ilyen. Az adrenalin ugyanis ilyenkor is teszi a dolgát, és ott fenn is elég bátorságot ad ahhoz, hogy ki merj ugrani abból a bizonyos repülőből. 

Persze azért jó, ha tisztában vagy vele és próbálod magadban tudatosítani, hogy velünk a tandemugrás közben nem érhet baj. Csapatunk korszerű felszereléssel rendelkezik, amit tapasztalt tandempilótáink egy-egy ugrás előtt többször is ellenőriznek. Természetesen mindent részletesen átbeszélünk előre, felkészítünk rá, hogy mi fog történni. Csapatunk a folyamat elejétől a végéig azon fog dolgozni, hogy a tandemugrásod valóban örök élményt nyújtson.

Készen áll egy hatalmas adrenalinlöketre? Vedd fel velünk a kapcsolatot és gyere el egy tandemugrásra! Éld át biztonságos körülmények között a szabadesést, de készülj fel, hogy egy ilyen élmény könnyen függőséget okoz!

Címkék:
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by