Ajándékutalvány

Ha vagány meglepetést keresel, tandemugást ajándékozz!

nov 30, 2023 | Blog

Nincs olyan alkalom, amire ne lenne jó választás egy életre szóló élmény, és a tandemugrás ajándékutalvánnyal pontosan ezzel lepheted meg, akit szeretsz!

Az ejtőernyős tandemugrás egy kiváló ajándék, amelyet érdemes megfontolnod, ha szeretnél valakit meglepni egy igazán fantasztikus élménnyel. Az illető lehet a kedvesed, a testvéred, a barátod vagy akár az apukád is, bárki, aki értékeli a vagány és különleges dolgokat. Lássunk néhány konkrét érvet, ami azt támasztja alá, hogy nagyon jól teszed, ha ilyen élményajándékban gondolkodsz:

  • Ez egy olyan kaland, ami sokakat érdekel, de nem mernek belevágni és csak egy kis lendület kell. Ez lehet az általad ajándékozott kupon, amiért garantáltan hálás lesz az illető, hogy megadtad neki a lehetőséget.
  • Abszolút univerzális ajándékról van szó, amelyet szinte bárkinek adhatsz, aki szereti a kihívásokat és a kalandokat. Nem kell semmilyen előképzettség vagy orvosi vizsgálat, csak egy alapvető egészségi állapot és persze a minimum korhatár.
  • A tandemugrás egy olyan élmény, amit nem lehet elfelejteni. A szabadesés, a sebesség, a látvány, a landolás mind olyan dolog, amit nem lehet szavakkal leírni, csak átélni. A kalandról ráadásul fotó és videó is készülhet, tehát többször „elő lehet venni az élményt”.
tandemugrás ajándékutalvány

Ne aggódj, biztonságban lesz, akit megajándékozol!

Talán felmerülhet benned, hogy nem lesz-e veszélyes az ajándékod, emiatt azonban a legkevésbé sem kell aggódnod. A tandemugrás meglepően biztonságos, hiszen a felszerelés tartalmaz fékernyőt, tartalékernyőt, valamint automata nyitókészüléket, mindezek pedig vészhelyzetben is megóvják az ugrókat.

Mielőtt a repülő felszállna, a tandempilóta többször ellenőrzi a felszerelést és természetesen azt is, hogy kedvez-e az időjárás az ugrásnak, a bátor kalandor pedig mindenre kiterjedő tájékoztatást és alapos felkészítést kap. A tandemugrás tehát egy élménydús, de biztonságos program, ajándékozd bátran.

tandemugrás ajándékutalvány

Hogyan add át a tandemugrás ajándékutalványt?

Ha eldöntötted, hogy ez lesz az, amivel megleped kedves ismerősöd, akkor még azon is elgondolkodhatsz, hogyan add át az utalványt. Hisz egy vagány, nem mindennapi meglepetésről van szó, ezért külön jó, ha már maga az ajándékozás is kreatív. Íme néhány ötlet, amit kipróbálhatsz:

  • Ha szeretnéd, hogy az ajándékozás egy kis izgalmat tartalmazzon, rejtsd el az utalványt és találj ki egy fejtörőt, ami alapján az illető kinyomozhatja, mit kapott. Például írj egy rövidke verset, amiben utalsz a tandemugrásra, vagy készíts egy rejtvényt, aminek a megoldása a helyszín vagy lehetséges időpont.
  • Ha olyan megoldást keresel, ami egy csipet romantikával is meg van hintve, adj valami apróságot és rejtsd bele az utalványt vagy az arra vonatkozó információkat. Belevarrhatod egy plüssállat hasába vagy rágravíroztathatod egy medálra, de bármilyen egyéb személyes ajándékba belerejtheted.
  • Ha úgy véled, hogy valami humoros megoldást értékelne az illető, adj neki olyasmit, ami viccesen utal a tandemugrásra, mondjuk egy repülőgép alakú kulcstartót. Vagy azt is lehet, hogy olyan utalványt adsz, ami látszólag valami unalmas élmény, és csak az apróbetűs részből derül ki, hogy valójában tandemugrás.

Végül jó, ha tudod, hogyha tandemugrás ajándékutalványt adsz valakinek, és esetleg az ugrás valamiért mégsem valósul meg, nem kell fizetned, vagyis semmi rizikó. Egyszerűen csak rendeld meg tőlünk az utalványt és zsebeld be az őszinte mosolyt, amit a megajándékozott személy villant rád, amikor megtudja, mit kapott.

Ha kérdésed van, számíthatsz ránk és ne feledd, klassz ajándékkal meglepni valakit Neked is jó érzés, ne hagyd ki!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by