Ajándékutalvány

A tandemugrás szezonja hamarosan véget ér, ugorj velünk egy utolsót!

szept 12, 2022 | Tandemugrás

A tandemugrás szezonja hamarosan véget ér. Még idén szeretnél velünk ugrani? Jelentkezz hozzánk egy kalandos tandemugrásra!

Az idei kalandot még nem pipáltad ki a naptáradban? Nem volt elég az adrenalin löket, amit ebben az évben szereztél magadnak? Még nincs veszve semmi, ugyanis az év végéig van időd bepótolni ezt a hiányt. A tandemugrás egyike azoknak a szabadidős programoknak, amik bővelkednek a kalandban és az adrenalinban. Éppen emiatt nagyon könnyű akár függővé is válni, ha egyszer már kipróbáltad ezt az extrém tevékenységet. Mi jól tudjuk, hogy milyen az, amikor visszahúz a szíved a reptérre és újra szeretnéd érezni a kerozin szagát, hallani az ejtőernyő suhogását, hagyni, hogy magával vigyen a szilaj légáramlat. Ha valaki fogékony az ilyen élményekre, nem csak egyszer jön ki a reptérre, hanem újra és újra. Az ejtőernyős ugrás szezonja áprilistól egészen novemberig tart. Használd ki az utolsó heteket arra, hogy még egyet ugorj velünk!

Amint elérkezik a november, már nem tudjuk biztosítani az ideális körülményeket a biztonságos ugráshoz. Sajnos az időjárás nem teszi lehetővé, hogy a magasba emelkedjünk és ejtőernyős ugrást hajtsunk végre esőben vagy szélben. Az ősz első hónapjait követően legközelebb már csak tavasszal szállunk fel a Matkópusztai Repülőtérről. Csípd el az ősz utolsó, tiszta éggel és napsütéssel érkező napjait és ugorj velünk! Minden készen áll ahhoz, hogy a tandemugrást ebben az évben kipróbáld vagy még egyszer, az utolsók között átéld. Elsősorban pénteken, illetve hétvégén tartunk tandemugrást, hétköznap csak kivételes esetben, egy bizonyos létszám felett tudunk elindulni. Ennek köszönhetően biztosan találsz olyan időpontot, ami még benne van a szezonban.

Az ejtőernyős ugrásra még van lehetőséged idén, ha nem késlekedsz és egyeztetsz velünk időpontot a szezon végéig, azaz novemberig. Ha lemaradsz, kimaradsz és várnod kell a jövő évi szezon kezdetéig a tandemugrásra. Április még messze van, ezért keress minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by