Ajándékutalvány

A tandemugrás női műfaj?

máj 13, 2024 | Blog

A tandemugrás nem egy tipikus, nőknek szánt ajándék, de ez nem jelenti azt, hogy egy hölgy ne ugrana ki a bőréből örömében, ha elviszik ugrani egyet.

A születésnapokon gyakran kerül elő a díszcsomagolásból egy elegáns ékszer, sokan szereznek örömet egy nagy csokor vágott virággal, de a wellness utazás is toplistás meglepetés. Ezekkel az ajándékokkal nem lehet túlságosan melléfogni, nem véletlenül bizonyulnak olyan gyakori választásnak. Néha persze merni kell dobozon kívül is gondolkodni és siker fogja kísérni a merészséget.

Az ejtőernyős ugrás, mint szülinapi program

Azt mindannyian tudjuk, hogy a hölgyek között is vannak, akiknek nem kell a szomszédba menni egy kis bátorságért. Nekik izgalmas élményt jelent kimozdulni egy kicsit a megszokott keretekből, akár a szabadesést is kipróbálni.

Miért ne kaphatna egy hölgy is adrnealin fröccsöt, új élményeket, vérpezsdítő zuhanással megfűszerezett programot ajándékba? Mi tudunk segíteni abban, hogy fantasztikus élményben legyen része mindenkinek, aki szeretné az ejtőernyőzést legalább egyszer az életben kipróbálni.

Biztonságban a levegőben

Maximális biztonságot nyújtunk az ugróknak, minden feltételt megteremtünk ahhoz, hogy a szabályoknak megfelelő ugrást biztosítsunk. Az ugróknak ajánljuk, hogy felvételeket is kérjenek, ez lehet fénykép, videó vagy akár mindkettő.

A hölgyeket is szívesen látjuk, akikre egy tapasztalt kollégánk vigyáz a levegőben. A felszerelés és a kötelező oktatás jelenti az alapot minden ugráshoz, ha ez mind megvan, mély levegő és kezdődhet életed legészbontóbb néhány perce!

Az ejtőernyőzés olyan tapasztalást jelent, ami messze túl emel a hétköznapokon. Lepd meg egy szeretted ezzel a cseppet sem átlagos programmal! Nincsen semmi dolgod, azon kívül, hogy beszerzel egy kupont, amit a jeles dátumkor átnyújtasz és megszervezed az ugrást a mi segítségünkkel!

Ha kérdezni szeretnél, megértjük, ez mégiscsak extrém műfaj. Örömmel válaszolunk, ha kapcsolatba lépsz velünk a honlapon megadott elérhetőségeink egyikén!

Címkék:
FOGLALÁS MENETE:

Ha szeretnél időpontot egyeztetni tandemugrásra, akkor hívd a +36 70 608 7373-as telefonszámot. Elérhetőek vagyunk minden nap 8.00-20.00 óráig.

Foglaláshoz szükséges adatok:

Az ugró neve, életkora, magassága, testsúlya.
Több ugró esetén, természetesen mindenki adataira szükség van.
Kapcsolattartó személy neve, telefonszáma.
Milyen típusú ugrást szeretne (felvétel nélküli,kézikamerás,kézi+külső kamerás)
A foglalást érdemes minimum két héttel az ugrás tervezett időpontja előtt megtenni!

Alapvető feltételek:

Férfiak esetében 95 kg-ot meg nem haladó testsúly.
Hölgyek esetében 85 kg-ot meg nem haladó testsúly.
15 és 60 év közötti életkor.
megfelelő egészségi állapot
(a kizáró okokról bővebben a részletek menüpontban olvashatsz)

Bezárás
Powered by